Підтримуємо енергетичну революцію та продовжуємо інвестувати в будівництво сонячних електростанцій під власне споживання збільшуючи частку сонячної генерації | ПрАТ «ХІММАШ»

Підтримуємо енергетичну революцію та продовжуємо інвестувати в будівництво сонячних електростанцій під власне споживання збільшуючи частку сонячної генерації

11.10.2024

Підтримуємо енергетичну революцію та продовжуємо інвестувати в будівництво сонячних електростанцій під власне споживання збільшуючи частку сонячної генерації

 

На сьогодні можна виокремити одне з важливих наших досягнень – запуск другої черги власної сонячної електростанції.

Нині маємо дві сонячних підстанції загальною потужністю 420 кВт, що дозволяє забезпечити електроенергією повністю весь виробничий цикл та гарантує стабільну роботу нашого підприємства, допомагаючи долати труднощі, пов’язані з відключеннями електроенергії.

Підрядником будівництва чергової СЕС виступила компанія Helios Strategia, м. Дніпро.

Наразі станції працюють тільки на заміщення, у майбутньому планується розширення потужності.

З кожною новою встановленою сонячною панеллю, кожним мегаватом ми на крок ближче до чистого, безпечного, енергонезалежного майбутнього!

 

Економічне обґрунтування комерційних сонячних панелей
Сонячні панелі призначені не тільки для екологічно свідомих людей; вони також мають великий сенс для бізнесу. Ось чому:

Економія витрат: Комерційні будівлі, як правило, мають значні потреби в енергії. Сонячні панелі можуть значно скоротити ваші рахунки за електроенергію, генеруючи чисту, поновлювану енергію сонця. Економія енергії може бути істотною, і ви також можете претендувати на податкові пільги та знижки, що зробить початкові інвестиції ще більш привабливими.
Екологічні переваги: Експлуатація комерційної будівлі, що працює на сонячній енергії, демонструє вашу прихильність принципам сталого розвитку та корпоративної відповідальності. Це може стати цінним маркетинговим аргументом і поліпшити імідж вашого бренду.
Енергетична незалежність: Використання сонячної енергії знижує вашу залежність від мережі та захищає ваш бізнес від зростання витрат на електроенергію і перебоїв у подачі електроенергії.

 

Повернутись