ПрАТ «Хіммаш» вітає всіх працівників машинобудування з професійним святом – з наступаючим Днем машинобудівника. | ПрАТ «ХІММАШ»

ПрАТ «Хіммаш» вітає всіх працівників машинобудування з професійним святом – з наступаючим Днем машинобудівника.

20.09.2024

ПрАТ «Хіммаш»

вітає всіх працівників машинобудування з професійним святом –

з наступаючим Днем машинобудівника.

Висловлюємо щиру вдячність шановним працівникам і ветеранам машинобудівної галузі за сумлінну працю і бажаємо всім міцного здоров’я і довголіття, нових професійних досягнень та матеріального благополуччя, зростання виробництва та завоювання нових позицій на світових ринках, родинного щастя та нових здобутків. успіхів не лише в роботі, а й в особистому житті.

 

Цього року ПрАТ «Хіммаш» виповнюється 75 років від дня заснування.

Ми багато чого досягли за ці роки завдяки злагодженій командній роботі, націленості на результат і великого бажання рости і розвиватися!

75 років майстерності - це досить значний термін, досягаючи все нових вершин, оновлючи виробничі потужності, підвищуючи якість та розширюючи асортимент продукції, ми впевнені, що наше підприємство на правильному шляху розвитку.

Бажаємо нашому потужному, провідному та незламному вітчизняному підприємству – довгих років процвітання, подальшої ефективної діяльності  і примноження успіхів!

Повернутись